EN

Članstvo v AHK in moč sodelovanja

Dodano: 9. 6. 2020, Kategorija: Uncategorized

V podjetju Partner graf d.o.o. smo v preteklem letu sprejeli pomembno odločitev. Stopili smo izven naših dolgoletnih meja. Postali smo člani največje slovensko-nemške mreže v Sloveniji AHK.

Nemčija je v preteklem obdobju trajnostno in družbeno odgovornost postavila med prioritetne razvojne cilje. Trajnostna in družbena odgovornost pa sta tudi naša dolgoročna razvojna cilja. Zaposleni v podjetju živimo ZELENO POSLANSTVO in le-to kreira vse naše strateške odločitve.

 

MOČ POVEZOVANJA IN SODELOVANJA

Verjamemo v moč medsebojnega sodelovanje in povezovanja. Srčno si želimo, da bi bilo tega med slovenskimi podjetji več. V Sloveniji je trenutno veliko podjetij in podjetnikov, ki že uspešno sodelujete z nemškimi poslovnimi partnerji. Želimo vam ponuditi kakovostne in »zelene« tiskarske storitve in možnost, da s pomočjo naših tiskarskih izdelkov še bolj utrdite svoj partnerski odnos z vašimi poslovnimi partnerji doma in v tujini.

Vas zanima več o nas?
Vljudno vas vabimo, da nas kontaktirate na telefonsko številko: 08 385 04 813.

 

SPOZNAJTE “ZELENE” TISKARSKE STORITVE

Naše tiskarske storitve ki sledijo najvišjim standardom kakovosti in so skladne s certifikatom FSC® si lahko ogledate v predstavitvenem letaku
Trenutno je letak na voljo v ANGLEŠKEM in SLOVENSKEM jeziku.

Vse vaše želje in naročila nam pošljite na e-naslov: 
info@partnergraf.si

Veselimo se sodelovanja z vami!

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o., Gasilska 3, 1290 Grosuplje, T: 01 7861 177, info@partnergraf.si