Offset tisk

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Offset tisk je vrsta tiska, ki je najboljša izbira za večje serije tiskovin. Zahvaljujoč številnim prednostim, ki jih ta tisk prinaša, se zanj odloča vse več strank. Široko razširjen je predvsem v poslovnem svetu in gostinstvu, uporablja se ga v namen izdelave promocijskih materialov, za tiskovine na samokopirnem papirju NCR, tiskovine z varovanjem ter za posebne tiskovine.

V naši zeleni tiskarni Partner graf d.o.o. smo še posebej ponosni na svoje sodelovanje s prehrambno industrijo. Naš ofsetni tisk je namreč od leta 2012 odobren in registriran s strani Ministrstva za zdravje, pri Zdravstvenem inšpektoratu Republike Slovenije. Od takrat naprej proizvajamo tudi tiskovine, ki so namenjene za stik z živili. Za naše stranke je to le še dodatna potrditev, da sodelujejo z izkušenim in zaupanja vrednim tiskarskim podjetjem, ki zagotavlja vrhunske končne izdelke.

Kakšne prednosti vam nudi offset tisk?

  • odlična kakovost izdelkov
  • visoka ločljivost
  • cenovna ugodnost
  • primeren za večje naklade
offset tisk
ofsetni tisk

135 +

uspešno izvedenih projektov

visoka kakovost in hitra izdelava

Prednosti, ki jih prinaša offset tisk

Veliko ljudi se sprašuje, kaj sploh je ofsetni tisk? Gre za vse bolj uporabljeno vrsto tiska, ki zagotavlja visoko kakovost izdelkov, hkrati pa slovi po svoji hitrosti. V našem podjetju tiskamo s pomočjo najsodobnejših tiskarskih strojev, pri tem pa uporabljamo preverjene in dodelane tehnike.

Motiv, ki ga stranka želi natisniti, tiskamo neposredno iz dveh valjev. Prvi valj z matrico prenese obarvani motiv na drugi, tako imenovani offset valj. Njegova naloga je, da motiv odtisne na podlogo. Ključnega pomena pri offset tisku je, da uporabljamo ustrezne barve, ki ustrezajo potrebam posameznega naročnika. Tiskamo na poljubnih vrstah papirja z uporabo procesnih in posebnih spot barv z možnostjo lakiranja za dodatno zaščito. Najvišje standarde zahteva tisk izdelkov za prehrambno industrijo. V ta namen uporabljamo barve in papir, ki so primerne za tisk embalaže, ki pride v stik z živili.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Kako izbrati primerno tiskarno za izdelavo željenih izdelkov?

Kako izbrati primerno tiskarno za izdelavo željenih izdelkov? Ofsetni tisk ponujajo številne tiskarne, vendar pa vam sodelovanje z zeleno tiskarno – nazivom, ki ga ponosno nosimo tudi mi, prinaša kar nekaj prednosti. Skupaj z našimi zaposlenimi stremimo k temu, da svojim strankam nudimo čim bolj kakovostne izdelke in storitve. Zadovoljstvo naših strank je za nas vedno na prvem mestu.

Možnosti je zares veliko. Za vrhunski končni rezultat in vaše zadovoljstvo pa je ključnega pomena prav izbira ustreznega izvajalca samega tiska. Kadar se odločate za tisk večje količine tiskovin vam priporočamo izbiro offset tiska, za izdelavo manjših količin tiskovin pa predlagamo, da se odločite za izbiro digitalnega tiska. Digitalni tisk ne potrebuje posebne priprave, zato lahko manjše količine izdelkov naredimo hitreje in bolj ugodno.

Čist in jasen motiv

Offset tisk med drugim omogoča izredno natančno določene meje samega odtisa – linije tiska so tako zelo jasne, motiv pa izjemno čist. V praksi to pomeni, da z njegovo pomočjo uspešno dosežemo visoko ločljivost, tudi pri najzahtevnejših tiskovinah.

Ugodna rešitev

Zagotovo pa ne smemo spregledati niti njegove cenovne ugodnosti pri večjih nakladah. Kadar potrebujete večje količine izbrane tiskovine vam nedvomno priporočamo, da se odločite za to vrsto tiska. Za manjše naklade priporočamo, da izberete tehniko digitalnega tiska.

Primeren za večje naklade

Za offset tiskanje se odločajo tista podjetja, ki potrebujejo večje količine tiskovin. Ta vrsta tiska ne pozna nobenih omejitev in je primerna za tiskanje vizitk, letakov, nalepk in drugih enostavnih izdelkov. Nič slabše pa se ne izkaže tudi pri tiskanju zahtevnejših tiskovin.

Storitve

Preverite še naše ostale zelene rešitve

Grafični studio
1
Celostne grafične storitve, popravljanje in pregled datotek...
Offset tisk
2
Tiskanje večjih serij različnih tiskovin, primernih tudi za stik z živili
Digitalni tisk
3
Hiter in ugoden tisk manjših in personaliziranih naklad
XXL tisk
4
Tiskovine večjih formatov, kot so plakati, reklamne table, nalepke
Knjigoveznica
5
Različne vrste vezave, ter obogatitev tiskovin z posebnimi efekti

Poslujte z zeleno tiskarno

V tiskarni Partner graf d.o.o. uporabljamo le ekološke barve in se lahko ponosno pohvalimo s FSC® certifikatom za tisk na papir s certifikatom iz namenskega pogozdovanja. Poleg tega pa brez kemijsko razvijamo tiskarske plošče ter z ločevanjem in recikliranjem odpadkov skrbimo za skupno čistejše bivalno okolje. S svojo izbiro zelene tiskarne tudi vi doprinesete k čistejšemu okolju za sedanje in bodoče generacije.

 

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je offset tisk in za kakšne vrste tiskovin je najbolj primeren?

Ofsetni tisk je ena izmed najbolj pogostih metod tiskanja, kjer se besede in slike natisnejo z uporabo plošč, ki barvo prenesejo na valj, ti pa barvo potem prenesejo na papir. Ta način tiskanja omogoča visoko kakovost in natančnost končnega izdelka. Uporablja se za tiskanje različnih izdelkov, kot so revije, knjige, brošure, nalepke, letaki in drugi promocijski materiali. Je cenovno ugoden in primeren za tiskanje večjih naklad.

Kakšne so prednosti, ki jih nudi ofsetni tisk?

Ofsetni tisk v primerjavi z drugimi vrstami tiskanja prinaša številne prednosti. Zagotavlja namreč visoko kakovost in natančnost tiskanja, poleg tega je ofsetni tisk vsestranski in je primeren za tiskanje različnih tiskovin. Pri velikih količinah natisov je pogosto cenovno ugodnejši kot druge vrste tiskanja, saj se pri tem postopku večina stroškov porazdeli na začetno pripravo tiska, ne pa na posamezne natisnjene strani. Offset tisk zagotavlja konsistentno kakovost tiska na vsaki strani, saj so plošče enako natisnjene in valji v enakem položaju za vsak natis. Dosežemo lahko visoke hitrosti tiskanja, kar je idealno za velike naložbe ali naročila z velikimi količinami.

Kako izbrati primerno tiskarno za izdelavo vaše tiskovine?

Pri izbiri tiskarne za izdelavo vaših tiskovin poskrbite, da vam le ta lahko ponudi vse storitve, ki jih potrebujete. V zeleni tiskarni Partner Graf vam poleg offset in digitalnega tiska nudimo tudi pomoč in svetovanje pri pripravi tiskovin. Svojim strankam poleg tiskanja nudimo tudi grafične storitve, vezave knjig in še bi lahko naštevali. Če poslujete z zeleno tiskarno tudi vi doprinesete k čistejšemu okolju za bodoče generacije.