Namizni koledarji

Namizni koledarji kot praktično poslovno darilo

V tiskarni Partner Graf vam pomagamo in svetujemo pri pripravi in izdelamo kakovostne in ugodne namizne koledarje, ki bodo ustrezali vašim željam in potrebam. Namizni koledarji so še vedno ena izmed najbolj priljubljenih vrst promocijskih izdelkov. So namreč zelo priročni in s svojo obliko prilagojeni za namizno uporabo. Ves čas jih imate pri roki in ko načrtujete sestanek ali katero drugo obveznost, le pokukate vanj in določite ustrezen termin.

Namizni koledarji so ravno zaradi svoje uporabnosti tudi odlično poslovno darilo. Zahvaljujoč naprednim tiskarskim tehnikam so namreč izdelani zelo hitro in v skladu z vašimi željami, lahko pa jih tudi personalizirate in tako prejemnika še dodatno razveselite. S pomočjo izkušene tiskarne lahko tako ustvarite zares edinstveno tiskovino, ki bo polepšala marsikatero službeno mizo.

Kaj vam ponujajo namizni koledarji?

  • nikoli ne pozabite na pomembne datume
  • vse pomembne informacije vedno na očeh
  • vtis zanesljivosti in urejenosti
  • odlično poslovno darilo za stranke in partnerje
namizni koledarji

135 +

uspešno izvedenih projektov

Vse pomembne informacije na enem mestu

Zakaj so namizni koledarji tako uporabni

Namizni koledarji v prvi vrsti služijo predvsem hitri in učinkoviti organizaciji posameznika. V njih lahko namreč na popolnoma enostaven način zapišete različne pomembne dogodke in sestanke. Z njihovo pomočjo zagotovo ne nikoli pozabili sodelavcu čestitati za rojstni dan ali pripraviti okusne večerje za najavljene obiske.

Praktični so predvsem zato, ker imajo pri vsakem dnevu posebej dovolj prostora za različne označbe in zapisovanje obveznosti. Namizni koledarji so na voljo v različnih oblikah in velikosti. Posebej praktični so tisti, ki imajo zložljiv kartonski hrbet ter tisti v obliki piramide ali namizne podložne mape. Za katero obliko namiznega koledarja se boste odločili je odvisno predvsem od vaših želja in navad.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Kako poteka tisk namiznih koledarjev

Tisk kakovostnih in lepo urejenih namiznih koledarjev izvajamo tudi v tiskarni Partner Graf d.o.o., kjer vam nudimo izvedbo celotnega postopka. To pomeni, da poleg samega tiska, za vas izvedemo tudi grafično oblikovanje, pripravo in izdelavo končnega izdelka. Ves čas postopka sodelujemo z vami in z veseljem sprejmemo vaše želje in predloge. Lahko ste prepričani, da bodo vaši namizni koledarji izdelani z veliko mero angažiranosti in tiskarske ljubezni.

Ste se kdaj vprašali, kako poteka sam postopek, od začetka do izvedbe tiskarskega projekta? Vse se začne z vašim povpraševanjem, na podlagi katerega za vas pripravimo ponudbo za izdelavo koledarjev. Ta vključuje vse tehnične zmožnosti, ki jih čim bolj prilagodimo vašim željam in potrebam. Okvirno ponudbo vam pošljemo v pregled in v kolikor se z njo strinjate, lahko začnemo z izdelavo.

Za vrhunski izgled vašega namiznega koledarja seveda ni dovolj le pritisk na gumb tiskarskega stroja. Ključno pri doseganju najvišje stopnje kvalitete je namreč načrtovanje. Še preden začnemo s tiskanjem, moramo namreč izbrati ustrezne materiale, določiti uporabo barv (pantone, CMYK), izbrati vse potrebne obdelave, testirati in vzorčiti ter se šele nato lotiti razvoja tiskanega produkta.

Sledi oblikovanje izbrane tiskovine, ki zajema izdelavo grafičnih konceptov, kreativno ali izvedbeno grafično oblikovanje ter pripravo fotografij. Sploh pri izdelavi koledarjev je korak oblikovanja ključen, saj tu natančno določimo postavitev posameznih elementov koledarja. V tej fazi lahko izvedemo vse željene popravke in spremembe.

V naslednjem koraku pripravimo vse potrebno za tisk – od pregleda tehnične ustreznosti prejetih datotek pred tiskom in analize nepravilnosti datotek. Natisnemo tudi nekaj testnih primerov, ki potrdijo, da izdelek ustreza vašim željam in potrebam. Za tiskanje namiznih koledarjev večinoma uporabljamo tehniko digitalnega tiska. Ta omogoča hitro, enostavno in cenovno ugodno izdelavo tiskovin.

Poleg tega, da za digitalni tisk ni potrebna posebna predpriprava, nam ta tehnika omogoča tudi personalizacijo tiskovin, kar pri koledarjih, namenjenih za obdarovanje, pride še kako prav.

Postavitev elementov

Postavitev elementov je ključna za praktičnost in funkcionalnost koledarja. Vsak koledar mora vsebovati oznako tekočega leta, imena mesecev, označene pa mora imeti tedne in dneve. Sploh pri namiznih koledarjih je še kako priporočljivo, da imajo pri vsakem dnevu dovolj prostora za označevanje in vpisovanje obveznosti.

Privlačni na pogled

Ker ta vrsta koledarjev stoji na mizi, tako rekoč vsem na očeh, mora tudi izgledati lepo in estetsko dovršeno. K temu bistveno pripomore lepa in ustrezno izbrana pisava, dodatek različnih barv, ki popestrijo sivo-črno monotonost na papirju ter seveda lepe fotografije, ki pritegnejo pogled.

Vtis urejenosti in zanesljivosti

Kakovostno izdelani namizni koledarji imajo lahko pozitiven vpliv na vaše stranke in poslovne partnerje. Ob pogledu na koledar, po katerem se tudi vi sami ob koncu sestanka orientirate in določate termin ponovnega srečanja, dajete vtis urejene, zanesljive in zaupanja vredne osebe.

Zakaj izbrati zeleno tiskarno Partner graf?

Pri podjetju Partner graf že več kot 40 let svojim strankam ponujamo visoko kakovostne storitve, procese in proizvode. Smo zelena tiskarna, ki pri svojem delu sledi visokim standardom varovanja okolja in grafične stroke. Skupaj s svojimi zaposlenimi smo zavezani k nenehnemu izboljševanju kakovosti in varovanju okolja in se trudimo za zmanjševanje emisij C02 ter količine odpadkov.

 

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Zadovoljstvo strank je naš glavni cilj in z veseljem vam bomo pomagali poiskati rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam in željam. Če se odločite za sodelovanje z nami boste pridobili dolgoletnega partnerja, ki bo vedno poskrbel, da boste prejeli visoko kakovostne izdelke, ki bodo zadovoljili vsem vašim potrebam.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj so namizni koledarji odlično in praktično poslovno darilo?

Namizni koledarji so vedno praktično in uporabno (poslovno) darilo. Vas čas so na dosegu roke in nam omogočajo, da načrtujemo svoj dan. Ravno zato, ker jih imamo vedno na vidnem mestu in jih pogosto uporabimo so namizni koledarji odlično poslovno darilo. Ne samo, da bo darilo obdarovancu lahko zares koristilo, ampak se bo ob uporabi koledarja vedno tudi spomnil na vas in vaše storitve. Poskrbeti morate samo, da bo koledar privlačen in uporaben in obdarovanec ga bo z veseljem postavil na svojo mizo.

Kako poteka izdelava in tisk namiznih koledarjev?

Pomembno je, da imajo namizni koledarji dovolj prostora za zapisovanje obveznosti in da so oblikovani tako, da na delovni mizi ne zavzamejo preveč prostora. Najbolj priljubljeni so tisti, ki imajo zložljiv kartonski hrbet v obliki piramide, ki nam omogoča, da so informacije na koledarju vedno lahko berljive. Med pripravo načrta za izdelavo bodite pozorni na primerno obliko, velikost in postavitev elementov na koledarju. Lahko ga poživite z različnimi barvami in privlačnimi motivi. Tiskarna Partnergraf vam pomaga pri izviri ustreznik materialov, barv in obdelave, ki bodo poskrbeli, da bo končni izdelek kakovosten in uporaben.

Kakšne storitve ponuja zelena tiskarna Partnergraf?

V tiskarni Partnergraf vam nudimo pomoč in svetovanje skozi celoten proces priprave tiskovine – od priprave načrta izvedbe (materiali, oblika, vrsta tiska,…), priprave ponudbe, oblikovanja tiskovine in priprave za tisk. Poskrbeli bomo, da bodo vaši namizni koledarji privlačni, uporabni in kakovosti. Digitalni tisk nam omogoča celo, da posamezne koledarje personalizirate, kar vam lahko v primeru, da boste koledar podarili kot darilo, pride zelo prav.