Letaki

Letaki so odlično promocijsko sredstvo

V zeleni tiskarni Partner Graf izdelamo kakovostne letake, ki bodo popolnoma ustrezali vašim željam in potrebam. Čeprav se z reklamami srečujemo na čisto vsakem koraku, pa se ob ogledu za kupce privlačnega izdelka ali storitve, v njih prebudi želja za nakup. Ker je promocijskega materiala zares veliko, je pomembno, da vaši produkti zares izstopajo. S kakovostno narejenimi letaki, ki z unikatno vsebino predstavijo vašo ponudbo, boste lahko dosegli zares zavidljiv uspeh. V tiskarni Partner Graf d.o.o. vam omogočamo pomoč pri pripravi ter izdelavo promocijskih letakov, ki bodo k branju pritegnili številne mimoidoče.

Predlagamo, da se odločite za papir najvišje kvalitete, za opravljanje storitve grafičnega oblikovanja in tiskanja pa izberete kakovostnega in zaupanja vrednega ponudnika.

Kaj so prednosti letakov?

  • dobro sredstvo za promocijo
  • stranke pritegnejo z vsebino
  • oblikovani po vaših željah
  • enostavni za izdelavo in tisk
tiskanje letakov
tisk letakov

135 +

uspešno izvedenih projektov

Hitra izdelava in učinkovito promocijsko sredstvo

Zakaj izbrati letake?

Prav vsi vrhunski letaki v prvi vrsti opravljajo predstavitveno funkcijo – na kratek, jedrnat in zanimiv način namreč predstavijo ključne lastnosti vašega podjetja in produktov ali storitev, ki jih imate v ponudbi. Svetujemo vam, da pri pripravi vsebine, namenjene vključitvi v vaše letake, upoštevate določene smernice.

V mislih imejte, da letaki niso knjige, zato naj besedila ne bodo predolga in suhoparna. Vsebujejo naj osnovne informacije o vašem podjetju ter izdelkih in storitvah. V letake je priporočljivo navesti tudi podatke o vaših uspehih, licencah, certifikatih in priznanjih, saj na tak način gradite na verodostojnosti podjetja. Seveda pa ne pozabite na kontaktne podatke (telefon, mail, naslov in prisotnost na socialnih omrežjih), da vas bodo lahko bodoče stranke tudi poiskale in kontaktirale.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Zakaj so letaki tako zelo pomembni?

Ne glede na hiter vzpon digitalnih medijev, ki so prevzeli večji del sodobnega oglaševanja, so letaki še vedno nepogrešljivo tržno orodje. Zakaj so letaki še vedno tako pomembni za marketing?

Izdelava letakov je relativno ugodna, naložba v njih pa izredno donosna. So veliko cenejši od celostne izvedbe digitalnega oglaševanja (prenova spletnega mesta, zakup oglasnega prostora in oglaševanje preko medijev). Ekipa Partner Graf vam zagotavlja, da za vas ugodno izpeljemo celoten proces – od snovanja ideje, grafičnega oblikovanja in kakovostnega tiska.

Deljenje letakov je popolnoma enostavno in brezplačno. Če bralce naslovnica letaka pritegne, bodo le tega vzeli s seboj domov in ga natančno pregledali. Po izdelavi letakov morate le še ugotoviti, kje jih boste razstavili ali delili – presenečeni boste, koliko kavarn, trgovin, telovadnic, restavracij, šol in drugih podjetij vam z veseljem pomaga pri povezovanju s potencialnimi strankami.

Letak ni samo nekaj, kar stranka lahko prime v roko, ampak vašemu sporočilu doda tudi osebno noto. Ko mimoidočemu izročite letak, z njim nezavedno ustvarite osebni odnos. Ta bo ravno zaradi tega, ker ste mu namenili svoj čas, takoj ali nekoliko kasneje letak tudi pogledal. Če se mu bo odgovarjala tudi vsebina in narava vaših produktov, potem ste zagotovo pridobili novo stranko.

Letaki kot odlično prodajno okolje

Letaki so odlično prodajno orodje, na podlagi katerega se stranka odloči za nakup vaših storitev in izdelkov. Njihova glavna naloga je, da potencialne kupce pritegnejo z svojo vsebino. Suhoparno navajanje dejstev ne bo imelo učinka. Letaki naj bodo opremljeni s kakovostnimi slikami, logotipom in podatki vašega podjetja ter prepoznavnimi barvami. Za še večji učinek lahko na letak vključite tudi udarno misel, s katero se lahko stranke poistovetijo in se tako še raje odločijo za nakup pri vas.

Ljudje zaupajo stvarem, ki jih lahko držijo v rokah

Stranke imajo po navadi rade tisto, kar lahko primejo v roke. Vsak dan smo preplavljeni z različnimi oblikami oglaševanja. Vaš glavni cilj mora biti izstopanje iz množice. Vsekakor ne želite, da bi vaš letak izgledal kot neželena pošta, ki ga mimoidoči le odvrže v prvi koš za smeti. Potrudite in pripravite letake vrhunske kakovosti, ki bodo bralcu ponudili informacije, ki ga bodo pritegnile k nadaljnjemu branju.

Reklama, ki pritegne

Ljudje še vedno radi preberejo reklamne letake. Splet je preplavljen s številnimi oglasi, ki jih ljudje preprosto zgrešijo in tako ne dosežejo svojega namena. Zamislite si, da ob obisku frizerja ali ob pitju aromatične kave, vaš pogled pritegne čudovit pisan letak. Verjetno ga opazite in iz zanimanja pokukate vanj. Popolnoma enako pa delajo tudi ljudje okoli vas. Z izdelavo kakovostnega in informativnega letaka lahko pritegnete pozornost strank, ki jih drugače morda nebi nikoli dosegli.

Zakaj se odločiti za našo zeleno tiskarno Partner Graf d.o.o.

Za izdelavo kakovostnih letakov je pomembno, da sodelujete z zanesljivim in zaupanja vrednim podjetjem, ki ima pri izdelavi tiskovin že veliko izkušenj. V tiskarni Partner Graf d.o.o. svojim strankam ponujamo izvedbo celotnega procesa, ki zajema vse od svetovanja, načrtovanja, oblikovanja končne podobe izbrane tiskovine ter priprave na tisk. Za izdelavo letakov uporabljamo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno tehniko digitalnega tiska, ki omogoča enostaven tisk tudi manjših naklad.

V podjetju Partner Graf poslujemo zeleno, kar pomeni, da se pri svojem delu zavzemamo za varovanje narave in ohranjanje okolja. Vsi zaposleni skrbimo, da našim strankam nudimo kakovostne procese, storitve in proizvode. Pri izdelavi vaših izdelkov uporabljamo okolju prijazne procese in stremimo k izboljševanju kakovosti in varovanju okolja.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.