Vizitke

Naj vas predstavljajo najboljše vizitke

Za vas izdelamo vizitke ali pa vam pomagamo prenoviti izgled vaših starih vizitk. V zeleni tiskarni Partner Graf je zadovoljstvo naših strank ter kakovost končnih izdelkov vedno na prvem mestu.

Vizitke so eden izmed najboljših načinov, kako se kratko in jedrnato predstaviti bodočemu poslovnemu partnerju. Slednje morajo zato biti izdelane kvalitetno, saj z njimi odražate tudi svoj odnos do dela. Te majhne kartice o vas namreč povejo več, kot si lahko mislite. Poleg prvega vtisa na sogovornika, ki je zelo pomemben, lahko vaša vizitka zapečati uspešen pogovor.

Vse se začne pri osnovah. Partner Graf d.o.o. vam poleg izdelave novih vizitk ponuja tudi nadgradnjo vaše obstoječe vizitke. Tisk vizitk vedno začnemo z analizo starih. Na podlagi vam nato svetujemo, kako vašo obstoječo vizitko prestrukturirati, da bo boljše služila svojemu namenu. Ker se zavedamo, koliko truda je potrebno vložiti za doseganje uspeha na trgu, vam ponujamo tudi bon za brezplačno analizo vaših vizitk.

vizitke
tisk vizitk

135 +

uspešno izvedenih projektov

Vaša stalna spremljevalka v poslovnem svetu

Zakaj so vizitke tako pomembne

Ste se kdaj vprašali, zakaj vas je posamezna vizitka zares pritegnila? Čeprav nekateri mislijo, da gre le za klasično podajanje kontaktnih informacij, je tako mišljenje napačno in vas lahko stane dragocenih poslovnih sodelovanj. Naša tiskarna Partner graf d.o.o. vam zato ponuja tisk vizitk, ki tej pomembni tiskovini doda vrednost. Naše vizitke vam ponujajo nekaj več – osebno noto, ki jo še danes večina ljudi še kako ceni.

Ekipe Partner Graf d.o.o. ne sestavljajo zgolj odlični tiskarji, ki svoje delo vrhunsko opravijo in poskrbijo za kakovosten končni rezultat. Pri izpeljavi naročenega projekta vam pomagajo naši svetovalci z različnih področij. Projekt je zasnovan celostno, natančno in z veliko truda.

V naši tiskarni uporabljamo okolju prijazne procese in stremimo k zmanjšanju količine odpadkov ter emisij CO2.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Nasveti naših strokovnjakov

Preden se lotite izdelave svoje nove vizitke si poglejte nekaj nasvetov za izdelavo:

Vaša vizitka mora pritegniti pozornost sogovornika, to pa lahko stori le če izstopa. Vizitke so neke vrste oglas in predstavljajo vas in vaše podjetje – človeka morajo navdušiti in doseči, da si jo ogleda in zapomni. Ko bo nekdo potreboval izdelek ali storitev, ki jo ponujate, se bo spomnil ravno na vas. Tako boste že v samem začetku pometli s konkurenco.

Sodoben tisk vizitk vam omogoča marsikatero prilagoditev, ki jo lahko vključite v samo izdelavo. Izkoristite pestro paleto možnosti, ki so vam na voljo. Čeprav ljudje večino besed hitro pozabimo, pa si zelo pogosto zapomnimo obraze. Če boste na vizitka dodali še vašo fotografijo, bo veliko bolj učinkovita, saj si vas bodo ljudje veliko lažje zapomnili. Nenazadnje dobre odnose sklepamo s sočlovekom in ne s kosom natisnjenega papirja.

Pogosto zgolj naziv in kontakt podjetja ne povesta kaj dosti o vas. Na vizitko je zato smiselno vključiti področje, s katerim se ukvarjate in vaše glavne prednosti. Vaš namen ni zgolj golo posredovanje podatkov, ampak vzbujanje želje naslovnika po vaših produktih ali storitvah. Suhoparne informacije ljudje hitro pozabimo, medtem ko zanimive podatke pomnimo še zelo dolgo časa. Naj se človek, ki ste mu vizitko izročili tudi čez nekaj mesecev spomni na vas in vas kontaktira.

Kontaktni podatki, ki jih posredujete s pomočjo vizitke, morajo biti dobro vidni in seveda točni. Vedno navedite telefonsko številko in služben e-mail naslov. Izbrani font pisave naj bo poslovno korekten in dovolj velik.

Prenova vaših starih vizitk

Po e-pošti nam pošljite vašo trenutno vizitko, ki jo bodo naši strokovnjaki za oblikovanje pregledali in nato podali svoje mnenje in predloge s katerimi lahko kar se da izboljšate učinkovitost vaših vizitk. Ne puščajte se naključju in vzemite uspeh v svoje roke. S pravo vizitko, seveda.

Vizitke narejene po meri

Če vizitke še nimate, nam čim bolj natančno sporočite svoje želje in potrebe. Lahko nam posredujete tudi primere drugih vizitk, po katerih bi se želeli zgledovati. Za vas bomo pripravili ponudbo in vam pomagali izdelati vizitke, ki jih boste z veseljem delili potencialnim poslovnim partnerjem in strankam.

Primeren material in zaščita

Vizitko lahko natisnemo na poljubno vrsto kakovostnega in temu namenjenega papirja. Pozabite na klasičen papir in raje posezite po eni izmed obstojnih in kompaktnih vrst. Po končanem tiskanju je potrebno vsako vizitko primerno obdelati in tako zaščititi. V ta namen se izvaja plastificiranje.

Majhen trik velikih mojstrov

Ena ni nobena

Ena ni nobena, zato ob sklepanju novih poznanstev človeku vedno podarite dve vizitki. Zakaj le, saj ne potrebuje obeh? Gre za odličen trik, ki ga izvajajo vsi mojstri svojega poklica. Druga vizitka je namreč tista, ki jo bo vaš sogovornik predal naprej in tako širil dober glas o vas. Še posebej, če ga boste kasneje s svojo ponudbo zares navdušili.

Tiskanje prilagojeno naročnikom

V tiskarni Partner Graf d.o.o. večino vizitk natisnemo s pomočjo digitalnega tiska. Zato je naše delo hitro, učinkovito in cenovno ugodno. Poleg teh odličnih lastnosti, pa vam digitalni tisk zagotavlja neverjetno kakovostne končne tiskane izdelke, ki preprosto očarajo. Digitalni tisk je odlična izbira za natis tudi manjših količin izbrane tiskovine.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere podatke moramo vključiti, ko se odločamo za tisk vizitk?

Pomembno je, da na vizitke vključite svoje ime, podjetje, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov in druge kontaktne podatke. Za večjo prepoznavnost vključite tudi logotip podjetja in druge podatke, kot so vaša spletna stran ali družbena omrežja. Vizitke morajo vsebovati vse podatke, ki jih potencialna stranka potrebuje, da si lahko ogleda vašo ponudbo/storitve in vas kontaktira.

Kako izbrati pravo obliko in velikost vizitke?

Ko se odločamo za tisk vizitk, so pri odločitvi glede oblike in velikost vizitke pomembni različni dejavniki. Pri izbiri oblike in velikosti se odločite glede na dejavnost, ki jo opravljate in seveda, na podlagi vaših osebnih preferenc. V mislih imejte, da morajo biti vizitke dovolj majhne, da jih lahko enostavno prenašate, ampak dovolj velike, da lahko na njih vključite vse potrebne podatke.

Ali je za tisk vizitk bolje uporabiti mat ali sijajni papir?

Kakšen papir izberete za svoje vizitke je odvisno predvsem od vašega osebnega okusa in poslovne kulture. Mat papir lahko deluje bolj elegantno in profesionalno, medtem ko lahko vizitke na sijajnem papirju delujejo bolj živo in privlačno. Razmislite o svoji ciljni publiki in se odločite, kateri videz ustreza vašemu poslovanju.