Potni nalogi

Tiskovine na samokopirnem papirju NCR

Potrebujete izdelavo obrazcev za potne naloge? V zeleni tiskarni Partner Graf za vas izdelamo potne naloge po meri, ki bodo ustrezali vašim željam in potrebam.

Potni nalogi so računovodske listine, ki omogočajo spremljanje in dokazovanje službenih potovanj zaposlenih. So nujno potreben dokument, ki predstavlja osnovo za povračilo stroškov, ki so nastali pri službenem potovanju. Poleg tega so zakonsko obvezni, službena potovanja brez njih pa niso v skladu z zakonom in tako predstavljajo prekršek. Potni nalogi imajo, s strani SRS (Slovenski računovodski standardi), predpisano obliko in vsebino. Prav tako se morajo hraniti v dokumentaciji podjetja in so lahko predmet inšpekcijskega pregleda.

Čeprav se mnogim zaposlenim zdi pisanje potnih nalogov zamudno in neprijetno opravilo, pa si nikakor ne dovolite, da jih nebi izpolnjevali ali shranjevali. V tiskarni Partner Graf d.o.o. vam nudimo tiskanje potnih nalogov s pomočjo sodobne tehnologije. Tako boste poskrbeli, da boste vse pomembne listine imeli shranjene, vaše poslovanje bo transparentno, vi pa popolnoma brez odvečnih skrbi.

Potni nalogi

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Praktični napotki za izpolnjevanje

Priporočljivo je, da na potne naloge pišete čitljivo, saj pri tem navajate informacije, ki morajo biti berljive. Čeprav morda ne gre ravno za obveznost, ki bi se jo veselili, pa si zanjo vzemite dovolj časa. Potni nalogi morajo navadno biti napisani v več izvodih. Pri tem pa vam delo močno olajša samokopirni papir, ki vam omogoča, da pri enem pisanju ustvarite več kopij.

V kolikor na službeno pot pošiljate specifične delavce, lahko bloke s samokopirnim papirjem tudi personaliziramo – na njih natisnemo podatke vsakega posameznika in tako še dodatno poenostavimo njihovo izpolnjevanje. V tem primeru vsak zaposleni dobi svoj blok z obrazci, na katerega vpiše zgolj manjkajoče podatke, vezane na posamezno službeno pot.

Z izdelavo obrazcev za potne naloge po meri boste svojim zaposlenim olajšali delo, hkrati pa poskrbeli, da bodo potni nalogi vestno in pravilno izpolnjeni.

Samokopirni papir

Samokopirni papir močno olajša vaše poslovanje, saj vam omogoča, da hitro in enostavno izpolnite potni nalog ali kateri drugi obrazec v dveh izvodih. Pri tiskanju je zelo pomembno, da izvajalec ve, katera tehnika tiskanja je primerna za določeno vrsto papirja.

Digitalni tisk

Za tiskanje na samokopirni papir uporabljamo tehniko digitalnega tiska. Primeren je tudi za tisk manjše količine izbrane tiskovine. Gre za zelo hitro, enostavno in prilagodljivo obliko tiskanja, ki jo poleg vseh odličnih lastnosti, odlikuje tudi zelo ugodna cena.

Možnost personalizacije

V naši tiskarni vam omogočamo pripravo samokopirnih blokov za izpolnjevanje potnih nalogov. V ta namen vam obrazce izdelamo po meri, tako, da vključimo podatke o vašem podjetju. Na ta način boste vedno imeli pri roki vso potrebno dokumentacijo.

Partner graf d.o.o smo okolju prijazna tiskarna

Ko se lotite izdelave tega odličnega promocijskega materiala, vam svetujemo, da upoštevate nekaj preprostih navodil, ki bodo pripomogla k nastanku odličnih brošur:

Smo ponosni nosilec številnih certifikatov, ki le še dodatno pričajo o kvaliteti naših storitev. Ponašamo pa se tudi z nazivom zelena tiskarna, kar pomeni, da našo dejavnost vseskozi spremlja ekološki duh in želja po ohranjanju okolja. Z vlaganjem v razvoj tehnologije namenjene tiskanju, smo bistveno prispevali k čistejši naravi in boljši tiskarski storitvi. Tiskovine, ki jih naročite pri nas, izdelamo hitro in kakovostno, na vašo željo pa jih tudi zapakiramo in odpošljemo.

Kako torej do kakovostnih obrazcev za izpolnjevanje potnih nalogov? Popolnoma enostavno! V prvem koraku nam pošljete povpraševanje, v katerem izrazite svoje potrebe. Za vse dodatne informacije pa nas lahko vedno tudi pokličete. Po prejemu naročila z vsemi vašimi željami, vam pripravimo ugodno ponudbo in za vas natisnemo kakovostne izdelke, s katerim boste resnično zadovoljni. V podjetju Partner graf je kakovost storitev in izdelkov ter zadovoljstvo naših strank vedno na prvem mestu.

Tiskovine na samokopirnem papirju -NCR

Potni nalogi se tiskajo na samokopirni papir NCR

Tisk se izvaja na posebej prilagojen papir, ki prepušča pisanje. Te vrste kopirni listi se tako najpogosteje uporabljajo za tisk delovnih in potnih nalogov, plačilnih nalogov, pogodb, različnih obrazcev in računov –dokumentov, pri katerih potrebujemo več kopij originala.  Najpogosteje so NCR bloki tiskani enostransko, redkeje po obeh straneh. Poleg tega so lahko samokopirni bloki lepljeni v glavi oz. hrbtu, ali speti s sponko. Obe možnosti omogočata enostavno trganje listov in sta zato zelo priročni. Kadar stranka potrebuje trajnejši izdelek, ji priporočamo odločitev za bloke spete s sponko, saj so bolj kompaktni.

Lastnosti NCR blokov

Skupno število listov v enem bloku je po navadi 100 listov. Slednji so lahko perforirani ali naluknjani. Če se odločite za luknjanje je to potrebno predvideti že v postopku priprave grafike, saj mora biti ta od roba odmaknjena vsaj 10 mm.

Potne naloge lahko tudi personalizirate

Samokopirni NCR papir je mogoče, v kolikor je to potrebno, tudi personalizirati in numerirati z zaporednimi številkami, različnimi kodami, kraticami in podobno. Izberete lahko tudi format, ki bo ustreza vašim željam in potrebam.

Zaupajte zeleni tiskarni

V naši tiskarni se že vrsto let ukvarjamo s pripravo in izdelavo najrazličnejših tiskovin, med katerimi so tudi potni nalogi. Tako nam lahko popolnoma zaupate, saj svoje delo skrbno in vestno opravljamo že več kot 40 let. Za svoje stranke poleg različnih enostavnih tiskovin izvajamo tudi tiste najbolj zahtevne, ki zahtevajo zares natančne roke in veliko tiskarskega znanja.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.