Mape za dokumente

Uporaben in estetsko dovršen pisarniški pripomoček

Za vas hitro in kakovostno izdelamo mape za dokumente, ki bodo popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam. Poslovne mape za dokumente so nepogrešljivi pripomočki, ki ne smejo manjkati v nobeni pisarni. Uporabljajo se za različne namene, prav pa nam pridejo predvsem pri vlaganju in shranjevanju pomembnih dokumentov. Odlično se izkažejo pri prenašanju različnih listin. Občutljive dokumente namreč zaščitijo pred mečkanjem, dežjem in drugimi nezaželenimi zunanjimi vplivi, ki bi lahko kakorkoli poškodovali vsebino mape. Prav tako vam mape za dokumente omogočajo lažjo organizacijo, željen dokument pa hitro najdete. Čeprav gre za malenkost, pa tako pred svojim nadrejenim, sodelavci ali poslovnimi partnerji izpadete veliko bolj urejeni in zanesljivi.

Seveda pa lahko mape za dokumente odigrajo odlično vlogo pri promociji vašega podjetja. Vas zanima kako?

Mape za dokumente kot promocijski material

  • predstavitev informacij o podjetju
  • uporaben pisarniški pripomoček
  • prepoznavnost na sestankih in srečanjih
  • urejen in poenoten izgled
mape za dokumente

135 +

uspešno izvedenih projektov

Izberite mape za dokumente, ki bodo ustrezale vašim željam

Naredite dober poslovni vtis

Številna podjetja, društva in institucije se odločajo za tisk map, na katerih predstavijo glavne informacije o sebi (logotip, po navadi pa tudi značilno sliko in nekaj osnovnih kontaktnih podatkov). Na tak način dobite mape za dokumente, ki so skladne s celostno grafično podobo vašega podjetja –  zato vas ljudje po njih hitro prepoznajo. S poenotenim dizajnom promocijskega materiala in pisarniške opreme boste strankam dali vedeti, da ste urejeni, zanesljivi in jasno usmerjeni k točno določenim ciljem.

Če vaši zaposleni veliko hodijo na sestanke ter na različne prireditve in dogodke, je priporočeno, da imajo vso potrebno dokumentacijo urejeno v mapah svojega podjetja. Tako boste na poslovne partnerje in stranke naredili dober vtis, saj boste urejeni pri delu ter hitri in učinkoviti podajanju ključnih informacij. Potrebne informacije boste namreč v urejeni mapi povsem enostavno našli.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Izkoristite kakovosten tisk in se predstavite

Mape predstavljajo odličen način za vlaganje in shranjevanje ter prenašanje dokumentacije, hkrati pa so praktične in lahke, zato jih lahko imate vedno s seboj. Ob tem naj poudarimo, da mape uporabljajo tudi vaše stranke, slednje pa lahko izkoristite v svoj prid. Ravno s pomočjo map se lahko na izvrsten način predstavite širši publiki in tako opozorite nase. Najrazličnejši dogodki so kot nalašč, da ljudem pokažete kdo ste in zakaj ste vredni zaupanja.

V mapo privlačnega izgleda, na kateri se nahaja minimalističen logotip in vaši podatki, lahko vložite brošuro, ki opisuje vaše delo in vizijo in morda še kakšno dodatno malenkost, ki bo razveselila vašo stranko. Oseba bo tako pridobila nekaj uporabnega materiala, zagotovo pa se bo pozanimala tudi o vaši dejavnosti. Ne izpustite priložnosti in poskrbite, da bodo vaše mape in ostali promocijski material kakovostni, urejeni in lično dodelani.

Kaj vam ponuja tiskarna Partner graf d.o.o.

Za vas natisnemo mape za dokumente

Zelena tiskarna Partner graf d.o.o. poskrbi za odličen tisk vaših map za shranjevanje dokumentov. Pri izdelavi lahko izbirate med različnimi vrstami papirja za izdelavo mape in motivi, za katere želite, da jih natisnemo na vašo mapo.

Odločate se lahko med enostranskim ali dvostranskim tiskom ter za sijaj ali mat plastifikacijo. Končni izgled mape za dokumente prilagodite svojim potrebam in željam. Med izdelavo poskrbimo, da so vse mape tudi ustrezno zaščitene in tako zagotovimo njihovo kvaliteto in obstojnost.

Mape po meri prilagojene vašim željam

Z našo pomočjo lahko izdelate mape, ki bodo popolnoma prilagojene vašim željah. Kakovost končnega izdelka je tista ključna lastnost, s pomočjo katere boste dajali vtis profesionalnega in zanesljivega poslovnega partnerja. Nenazadnje pa se boste med sestankom ali predstavitvijo tudi vi počutili veliko bolj suvereno in samozavestno, saj boste točno vedeli, kje imate vložene posamezne listine.

Enostavna in cenovno ugodna izdelava

Naročilo tiska novih map je v naši tiskarni povsem preprosto. Vaše želje in naročila nam pošljite na e-naslov info@partnergraf.si, za dodaten nasvet in pomoč pa smo vam na voljo tudi na telefonskih številkah +386 1 786 11 77 in +386 40 861 890.

Na podlagi poslanih informacij, vam bomo pripravili ponudbo za izdelavo izdelka. Mape za dokumente po naročilu natisnemo, pri tem pa uporabljamo najsodobnejše tehnike in se držimo visokih standardov. Smo zelena tiskarna, ki pri svojem delu skrbi tudi za okolje in stremi k zmanjšanju odpadkov in emisij CO2. Narejene izdelke tudi zapakiramo in dostavimo na željeni naslov. Do map za dokumente boste tako prišli hitro in po ugodni ceni.

Z našimi storitvami do uspeha

Svojim strankam stojimo ob strani že 40 let. V tem času smo, s svojim skrbnim delom, marsikomu pomagali premagati marsikatero stopničko na poti do uspeha. Ker stavimo le na najboljše, se pri tiskanju in izdelavi tiskovin poslužujemo najnaprednejših in učinkovitih metod, kot sta izpopolnjeni offset tisk in moderni digitalni tisk. Naročnikom vedno z veseljem tudi svetujemo in tako iščemo poti, ki nas vodijo do napredka. Naš uspeh se namreč meri z vašim zadovoljstvom. Postanite tudi vi del naše uspešne zgodbe in si tako zagotovite zvestega tiskarskega partnerja, ki vam bo vedno priskočil na pomoč.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Tiskarna Partner graf d.o.o. vam ne pomaga zgolj pri izdelavi vrhunskih map za dokumente, ampak za vaše potrebe pripravi širok nabor promocijskega in ostalega uporabnega materiala. Naše delo je podvrženo izpolnjevanju vaših želja, iskanju optimalnih rešitev in varovanju okolja.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj so mape za dokumente uporaben in učinkovit promocijski material?

Mape za dokumente, ki so usklajene s celotno grafično podobo podjetja, vam pomagajo narediti dober poslovni vtis, hkrati pa delujejo kot učinkovito promocijsko sredstvo. Na njih lahko navedete pomembne informacije o vašem podjetju in ponudbi in si z njihovo pomočjo zagotovite prepoznavnost na različnih srečanjih ali sestankih. Če v mapo vložite še nekaj dodatnega promocijskega material (npr. brošuro) boste strankam priskrbeli bogat nabor informacij o vašem podjetju in storitvah, ki jih ponujate.

Kako izdelati privlačne in uporabne mape za dokumente?

Pri izdelavi mape za dokumente morate biti pozorni na to, da bo delovala skladno s celostno grafično podobo vašega podjetja. Na njej izpostavite glavne informacije o sebi (logotip, kontaktni podatki), lahko se odločite tudi za uporabi slik, ki bodo bolj nazorno predstavile vašo ponudbo. Mapa naj bo kakovostna in uporabna – na ta način boste poskrbeli, da bo prejemnik mapo z veseljem še naprej uporabljal in bo tako služila kot opomnik na vaše podjetje in ponudbo. Če vaši zaposleni pogosto hodijo na sestanke in podobna srečanja bodo mape za dokumente zagotovo poskrbele za vtis zanesljivosti in urejenosti.

Kakšne storitve ponuja tiskarna Partnergraf?

V podjetju Partnergraf vam pri izdelavi uporabne in estetsko dovršene mape za dokumente vodimo skozi celoten proces. Pomagamo vam pri izbiri primernega materiala in motivov, ki bodo krasili vaše mape. Na voljo so različne obdelave, kot sta sijaj in mat plastifikacija, izbirate pa lahko med eno ali dvostranskim tiskom. Na podlagi dolgoletnih izkušenj poskrbimo, da bodo izdelane mape za dokumente kvalitetne in obstojne. Poskrbeli bomo, da bodo mape ustrezale vašim željam in jih boste s ponosom uporabili za promocijo svojega podjetja in storitev.