Zgibanke

Predstavite se s pomočjo zgibanke

Če potrebujete kakovostne zgibanke je zelena tiskarna Partner Graf prava izbira za vas. Izdelamo in natisnemo različne vrste tiskovin, ki so popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam.

Zgibanke so odličen promocijski material, ki na zanimiv način predstavijo vaše podjetje, dejavnost in izdelke. Vendar pa morajo biti izdelane kakovostno, njihova vsebina pa oblikovana v smiselno celoto, ki potencialnemu kupcu predstavi zanimivo zgodbo. Svetujemo vam, da izberete ponudnika, ki vam bo znal dobro svetovati ter tako pripomogel k vašemu uspehu na trgu.

Zgibanke kot promocijski material

  • dovolj prostora za infromacije
  • prisotne povsod
  • narejene čisto po vaši meri
  • cenovno ugodna in enostavna rešitev
zgibanke

135 +

uspešno izvedenih projektov

Več kot le kos zloženega papirja

Zgibanke so odličen promocijski material

Čeprav se morda zdi, da gre pri zgibankah le za navaden kos zloženega papirja, ki vsebuje nekaj slik in informacij o podjetju, temu še zdaleč ni tako. V tiskarni Partner Graf d.o.o. se zavedamo, kako pomembna je dobra reklama, zato vam nudimo celostno storitev izdelave zgibank.

Vaše želje in potrebe, skupaj z našim znanjem oblikujemo v osnutek, ki vam ga pošljemo v pregled. Tega lahko nato, če seveda želite, še nekoliko dodelamo in spremenimo. Za ustvarjanje profesionalnih zgibank so odgovorni naši izkušeni grafični oblikovalci. Svoje delo nato predajo tiskarjem, ki izberejo najbolj primerno tehniko tiska in natisnejo zgibanke.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Zaupajo nam najboljši

Poleg kakovostno opravljenega tiska, se naša ekipa vedno trudi za čim večje zadovoljstvo strank. Zato vam ponujamo tudi dodatno možnost dostave personalizirane pošte in tiskovin. Da bi razumeli, kako delo pri nas sploh poteka, smo opisali nekaj ključnih korakov, ki vodijo v nastanek vrhunske tiskovine.

 V tiskarni Partner Graf d.o.o. smo ponosni, da uspešno sodelujemo tudi z najbolj zahtevnimi strankami. Ena takih je tudi farmacevtska industrija, ki se mora pri svojem delu strogo držati različnih pravil in zapovedi. Zgibana navodila za farmacijo, so eden izmed mnogih visoko kakovostnih izdelkov naše tiskarne.

Naše uspešno sodelovanje s podjetji v farmacevtski industriji kaže na našo visoko usposobljenost in strokovnost pri delu. V tiskarni imamo tiskarske stroje, ki omogočajo tiskanje drobno tiskanih navodil na tanek papir in ustrezno zgibanih na dimenzije, ki so sestavni del embaliranja manjših farmacevtskih ali drugi podobnih izdelkov.

Nekaj ključnih zakonitosti

Izbira tiska

Zgibanke izdelujemo s pomočjo digitalnega ali pa offset tiska, izbira pa je odvisna predvsem od potreb naročnika. Offset tisk se uporablja predvsem pri večjih nakladah, medtem ko vam digitalni tisk omogoča hitro izdelavo zloženk po zelo konkurenčni ceni in je primeren za manjše naklade. Glede na hiter razvoj digitalnega načina tiskanja, ki zagotavlja izdelavo izredno kakovostnih tiskovin, se vse pogosteje nagibamo k tej tiskarski tehniki. Offset tisk pa nam še vedno, kljub nekoliko bolj obsežni predpripravi, nudi kar nekaj prednosti. Ena takih je tudi tisk na vse vrste papirja, vključno s kartonom ter celo lesom in plastiko.

Zloženke kot marketinški material

Zloženke so marketinški material, ki se pogosto uporablja za predstavitev podjetja, izdelkov ali promocijo določenega artikla. V ta namen morajo biti izdelane tako, da kupca pritegnejo. Za izdelavo zgibank je zato ključnega pomena izbira ustreznih slik, barv in barvnih kombinacij. Te namreč tvorijo vizualno privlačen izdelek, ki ga bodo kupci z veseljem pogledali.

Izbira primernega papirja

Zelo pomembna je izbira papirja, na katerega bomo tiskali. Nihče namreč iz rok ne želi dati izdelka, ki ne dosega določenih kakovostnih standardov. Navaden papir za njihovo izdelavo nikakor ni primeren, saj ni dovolj težak in obstojen. Zgibanke se zato tiskajo le na primerne papirje z gramaturo od 130 do 300 gr. Zgiba se jih strojno, na voljo pa so vam V, C ali Z zgibi.

Ustrezna zaščita zloženke

Toplo vam svetujemo, da zloženke tudi ustrezno zaščitite. Večino zgibank se namreč razdeli na sejmih, dogodkih in prireditvah. Te pogosto potekajo tudi na prostem in škoda bi bilo, da vsebino vaših zgibank izpere dež. Zloženke se lahko plastificira z mat, gloss, soft touch ali anti-scratch plastifikacijo. Pri izbiri ustrezne plastifikacije vam bomo z veseljem svetovali.

Na voljo v različnih formatih

Odločite se lahko tudi za različne formate, na voljo pa so vam velikosti do razprtega formata 660 x 330 mm.

Katere informacije vključiti v zgibanke

Zloženke služijo kot osnovno predstavitev vaše ponudbe in aktivnosti, s katero se ukvarjate. Poleg samega izgleda zloženke, je nujno, da le ta vsebuje zares kakovostno vsebino, ki je smiselno razporejena.

Zloženka predstavlja stik z vašim potencialnim kupcem, zato je še toliko bolj pomembno, da je v njej zajeta sistematična predstavitev vaše ponudbe in njenih prednosti.

Glavni namen je, da s pomočjo kvalitetne zloženke vzbudite bralčevo pozornost in ga spodbudite k nakupu vaših izdelkov ali storitev.

Kvaliteta vedno na prvem mestu

V podjetju Partner Graf d.o.o. že več kot 40 let dokazujemo, da smo zares zanesljiv tiskarski partner številnih zadovoljnih naročnikov. Za svoje delo uporabljamo naravi prijazne procese in vedno stremimo k zmanjšanju emisij CO2 ter količine odpadkov, ki jih proizvedemo pri svojem delu. Zadovoljstvo naših strank ter kvaliteta naših izdelkov sta v zeleni tiskarni Partner Graf vedno na prvem mestu.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Oblikovana po vaših željah

Kako je zloženka zasnovana je popolnoma prepuščeno vaši izbiri, lahko jo zastavite čisto po svojih željah. Vseeno pa poskrbite, da bo zloženka vsebovala informacije, ki bodo koristile potencialnim kupcem.

Navedite pomembne podatke

V zloženki izpostavite svoje prednosti, zanimiva dejstva o svojem podjetju in bralcu razložite kaj vse lahko naredite za vaše nove stranke in uporabnike. Izpostavite lahko tudi pohvale ali priznanja, ki ste jih dobili.

Povezave do spletnih vsebin

Na koncu zloženke naj bodo vedno navedeni tudi vaši kontaktni podatki in povezave do socialnih omrežij. Za še hitrejši dostop do vaše spletne strani pa lahko na zloženko dodate tudi QR kodo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj so zgibanke odličen promocijski material?

Zgibanke predstavljajo odličen promocijski material, saj nudijo dovolj prostora za vse informacije, ki jih želite vključiti. Zaradi svoje velikosti in prilagodljivosti so zloženke prisotne praktično povsod in jih lahko prilagodimo tako, da bodo ustrezale katerikoli dejavnosti. Zaradi svoje klasične oblike in enostavne izdelave so lahko zloženke učinkovita in cenovno ugodna rešitev za promocijo vašega podjetja.

Na kaj moramo biti pozorni, ko se lotimo izdelave zgibanke?

Pri izdelavi zgibank moramo biti pozorni na nekaj detajlov, ki bodo poskrbeli, da bo le ta uporabna, informativna, priročna in privlačnega videza. Pomembno je, da je zloženka natisnjena na kakovosten primer težje gramature, ki bo zagotovil, da bo končni izdelek obstojen in uporaben. Če želite zgibankam zagotoviti čim daljšo življenjsko dobo jih je potrebno tudi ustrezno zaščititi/plastificirati. Pri izbiri pravega formata razmislite, kje in na kakšen način se bodo zgibanke uporabljale in kakšna velikost bi bila za to najbolj primerna.

Katere informacije je priporočljivo vključiti, če želimo svoje storitve promovirati s pomočjo zgibanke?

Velika prednost, ki jo ponujajo zgibanke je ta, da ponujajo veliko prostora za vse informacije, slike in druge vsebine, ki jih želite vključiti. Dobro je, da na zgibanko vključimo pomembne podatke o našem podjetju in izdelkih/storitvah, ki jih ponujamo. Bralca naj vsebina pritegne in prepriča. Vključiti moramo tudi kontaktne podatke, povezave do spletnih vsebin in morebitnih družbenih omrežij. Zgibanka naj vsebujejo vse pomembne informacije, ki bi jih potencialne stranke lahko potrebovale.