Stenski koledarji

Stenski koledarji kot odlična ideja za darilo

Dobra organizacija časa je ključnega pomena za doseganje zastavljenih ciljev. Nenehna slaba volja in stres, kot posledici stalnega hitenja, pa negativno vplivata na posameznikovo počutje in produktivnost. Spremembo lahko dosežemo takrat, ko čas postane naš prijatelj. Pri njegovem načrtovanju nam še kako prav pridejo stenski koledarji, ki omogočajo, da si vse pomembne naloge, ki jih moramo opraviti, tudi zabeležimo. Njihova glavna prednost je, da so nam ves čas na očeh in tako težje pozabimo na svoje prihajajoče zadolžitve.

Predvsem zaradi svoje praktičnosti in uporabnosti so, navkljub obstoju različnih mobilnih aplikacij za organizacijo, stenski koledarji še vedno zelo priljubljen material. Med seboj si jih podarjajo tako poslovni partnerji in sodelavci kot tudi družinski člani. Vsak koledar je mogoče tudi personalizirati, opremiti s čudovitimi slikami in motivi ter ga tako prilagoditi naslovniku. Tak koledar ima dodano vrednost, ki je nikakor ni moč prezreti. Ko se odločate za tisk koledarjev pa vam svetujemo, da izberete ustreznega ponudnika, ki bo svoje delo vrhunsko opravil.

Kaj vam nudijo stenski koledarji?

  • možnost personalizacije
  • ugoden in kakovosten tisk
  • uporabno poslovno darilo
  • različni formati in oblike
stenski koledarji

135 +

uspešno izvedenih projektov

Lepo poslovno ali osebno darilo

Odločite se za izdelavo koledarja po meri

Kot smo že omenili, stenski koledarji predstavljajo zares nepogrešljivo pomoč pri organizaciji naših delovnih obveznosti in prostočasnih dejavnosti. Nenazadnje z njihovo pomočjo določite tudi najbolj ugoden termin za odhod na zaslužen dopust! Vendar pa ta vsestranski pripomoček nima zgolj praktične funkcije, temveč tudi estetsko – izdelava koledarja namreč predstavlja priljubljen način zbiranja motivov glede na različna časovna obdobja v letu ali fotografij, ki osebi veliko pomenijo.

Stenske koledarje izdelujemo s pomočjo tehnike digitalnega tiska, ki omogoča hitro in cenovno ugodno izdelavo. Hkrati pa vam kot naročniku omogoča popolnoma prosto pot pri idejah in željah. Ko v postopku izdelave koledarja izbirate motive, vam svetujemo, da pustite  domišljiji prosto pot – potrebujete 12 lepih fotografij, ki bodo krasile končni izdelek. Slike v tiskarni prilagodimo v primeren format in jih sestavimo v koledar. Sledi tisk, pri tem pa se poslužujemo tehnike digitalnega tiska. Ta omogoča tudi tisk na različne materiale. Koledar še ustrezno vežemo, ga zapakiramo in vam ga pošljemo.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Stenski koledarji kot darilo

Stenski koledarji predstavljajo tudi odlično poslovno darilo, saj so nadvse uporabni. Ob zaključku poslovnega leta zato za svojega poslovnega partnerja izberite koledar s primernim motivom, poleg dodajte še kakšno sladko malenkost in že imate pripravljeno popolno poslovno darilo.

V naši ponudbi so vam na voljo tri vrste koledarjev in promocijskih tiskovin:

  • klasik koledar – ponudba, sestavljena iz namiznih koledarjev, rokovnikov in etuijev,
  • standard koledar– predstavlja kolekcijo klasičnih koledarjev in promocijskih izdelkov,
  • superior koledar – gre za koledarje boljše kakovosti, ki so zagotovo prava izbira za vaša poslovna darila, saj tako pokažete svojo naklonjenost ljudem, s katerimi skupaj gradite svoj uspeh.

Izberete lahko enega izmed standardnih motivov iz naše ponudbe ali pa izkažete nekaj lastne ustvarjalne žilice. Če ste morda zbiratelji lepih slik, fotografij ali drugih nepozabnih spominov, potem lahko koledar oplemenitite s svojo lastno zbirko. Med ljudmi pa so zagotovo najbolj priljubljeni motivi narave, pokrajine, hribov in gora, parkov, mest, atraktivnih turističnih destinacijah, rastlin, rož in cvetlic ali dreves. Seveda pa ne moremo mimo čudovitih sončnih vzhodov in zahodov, prostranih peščenih plaž in najrazličnejših mestnih znamenitosti.

Personalizacija izdelkov

Ker stenske koledarje izdelujemo s pomočjo digitalnega tiska, se lahko odločite za personalizacijo končnega izdelka. Gre za odličen način, da naslovniku pokažete, da vam zares veliko pomeni in da cenite njegovo prisotnost v svojem življenju. Personalizirani stenski koledarji predstavljajo priljubljeno novoletno darilo.

Ugoden tisk

Na sam stenski koledar lahko dodate tudi različne napise, misli ali verze, ki celoten izdelek še dodatno obogatijo in ga naredijo polnejšega. Tisk stenskih koledarjev je zelo ugoden, zato različne dodelave ne predstavljajo večje finančne obremenitve. So pa lepa gesta, ki bo ogrela srce tistega, ki mu boste dodelan stenski koledar podarili.

Promocija vašega podjetja

Stenske koledarje lahko s pridom uporabljate tudi za promocijo svojega podjetja. Izberete lahko slike, ki prikazujejo vaše delo, izdelke ter storitve, ki jih ponujate svojim strankam. Na sam koledar je v tem primeru smiselno natisniti tudi logotip in osnovne kontaktne podatke, preko katerih lahko ljudje stopijo v stik z vami.

Naravi prijazni izdelki

Kakovosti našega dela prispevajo predvsem kvalitetni in skrbno izbrani materiali, sodobna tehnologija tiska in preudarno in okolju prijazno delo. Za tiskanje uporabljamo vrhunske ekološke barve, ki niso škodljive ne nam, ne naravi. Poleg tega imamo FSC® certifikat za tisk na papir s certifikatom iz namenskega pogozdovanja. To pomeni, da z odločitvijo za naše tiskovine prispevate k ohranjanju gozda. Brezkemijsko razvijamo tudi tiskarske plošče, z ločevanjem in recikliranjem odpadkov pa skrbimo za skupno čistejše bivalno okolje. Z izbiro naše zelene tiskarne boste dobili vrhunske stenske koledarje, hkrati pa prispevali k varovanju našega modrega planeta.

 

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Tiskarna Partner graf d.o.o. je ponosna nosilka laskavega naziva zelene tiskarne. To pomeni, da se prav vsi zaposleni po svojih najboljših močeh trudimo delati v skladu z naravo in tako doprinesemo k bolj čistemu okolju. Smo ponosni nosilec številnih certifikatov, vendar pa o našem uspehu najbolj verodostojno pričajo številne zadovoljne stranke, ki z nami sodelujejo že vrsto let.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj so stenski koledarji odlična ideja za poslovno ali osebno darilo?

Stenski koledarji so že od nekdaj priljubljeno darilo, tako v poslovnih kot tudi osebnih krogih. Omogočajo nam namreč, da koledar popolnoma personaliziramo (izberemo format, prilagodimo barve in pisavo, uporabimo svoj logotip). Če se odločimo za koledar s slikami lahko izberemo 12 čudovitih fotografij, ki bodo celo leto krasile steno našega obdarovanca. V poslovnem svetu stenski koledarji na ta način postanejo odlično promocijsko sredstvo, ki obdarovanca spomnijo na našo ponudbo in storitve.

Kako lahko stenski koledarji pomagajo pri promociji vašega podjetja?

Obstaja več razlogov, da so stenski koledarji priljubljeno poslovno darilo. Ne samo, da so koledarji vedno priročni in uporabni, ampak hkrati služijo tudi kot odlično promocijsko sredstvo. Na koledar lahko vključite logotip in barve svojega podjetja, svoje kontaktne podatke in druge morebitne informacije. Z uporabo privlačnih fotografij bodo koledarji vedno privabljali poglede mimoidočih in jih opominjali na vašo ponudbo in storitve.

Kaj vse potrebujemo za izdelavo stenskega koledarja po meri?

Stenski koledarji vam omogočajo, da izbirate med različnimi oblikami in velikostmi. Odločate se lahko tudi, ali vas zanima koledar z enim ali dvanajstimi motivi. Ko izberete vrsto koledarja se morate odločiti katere barve, pisave in druge elemente želite uporabiti na koledarju. Pri izbiri motivov se lahko odločate med standardnimi motivi iz naše ponudbe ali pa izberete svoje fotografije. Pri pripravi in izdelavi tiskovine vam v podjetju Partnergraf stojimo ob strani ter vam nudimo nasvete in pomoč pri izbiri.