Izdelava nalepk

Izdelava nalepk naj bo kakovostna

Premišljeno izbrane in kakovostno izdelane nalepke so odličen način, da vaše podjetje in ponudbo predstavite svojim strankam. Izdelava nalepk, ki jih naročnik uporablja v namene oglaševanja, pa mora slediti določenim kriterijem, ki določajo kakovost končnega izdelka.

V naši tiskarni svojim strankam ponujamo celostno storitev, ki vključuje prav vse korake, od priprave do izvedbe. Odločitev za pravega ponudnika, ki za vas izvede celoten projekt, vas lahko pripelje do veliko boljših rezultatov, kot če bi morali za vsak korak imeti drugega ponudnika. V naši tiskarni pa smo stopili še korak dalje – svojim naročnikom namreč ponujamo najboljše razmerje med zahtevano kakovostjo in ceno. Da bo rezultat točno tak, kot si ga želite, bomo od vas potrebovali čim več informacij. Priporočamo vam, da se posvetujete z enim od naših strokovnjakom, ki vam bo z veseljem priskočil na pomoč.

Predstavite se z nalepko

  • inovativne in kreativne
  • privabijo zanimanje kupca
  • izdelane v skladu z vašimi željami
  • popolnoma personalizirane
izdelava nalepk

135 +

uspešno izvedenih projektov

Edinstven način predstavitve vašega podjetja

Izdelava kakovostnih nalepk

Izdelava nalepk je edinstven način, da ljudem na zanimiv in privlačen način predstavite vsebino, ki jo ponujate. Nalepka mora v prvi vrsti pritegniti kupca. Te morajo zato biti zanimive, hkrati pa naj predstavljajo ponudbo in vizijo vašega podjetja. S pomočjo nalepk lahko namreč na zelo jasen način predstavite idejo, ki ji vaše podjetje sledi pri delu. .

Če želite s svojimi izdelki izstopati, se odločite za unikatne nalepke, ki bodo kar vabile poglede kupcev. Veste, kaj bi širšemu svetu želeli predstaviti s svojo znamko, vendar še nimate izbranega izvajalca?  Brez skrbi. V tiskarni Partner Graf d.o.o. bomo poskrbeli, da bodo vaši izdelki kar zasijali – izdelava nalepk je namreč ena od naših visokokakovostnih storitev, za katero se odločijo številni naročniki

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Izdelava nalepk po meri

Etikete, ki so namenjene promociji in marketingu imajo zelo veliko prednost – izdelane so  lahko točno tako, kot si želite. K slednjemu je bistveno pripomogel razvoj digitalnega tiska, ki omogoča hitro, kakovostno in cenovno ugodno izdelavo nalepk. Izkoristite moč digitalizacije, ki vam na široko odpira vrata v svet kreative, pisanih barv in privlačnih oblik. Pustite domišljiji prosto pot, poslušajte koristne nasvete grafičnih oblikovalcev ter tiskarjev in izdelajte nalepke, ki bodo pritegnile pozornost vaših kupcev.

Zakaj se v tiskarni Partner Graf za izdelavo nalepk odločamo za digitalni tisk? Ker je izredno učinkovit in uporaben, morebitne popravke pa se hitro zabeleži v računalniškem programu, kjer je shranjena datoteka z vsebino za tisk. Za izdelavo ne potrebujemo nobene predhodne priprave orodja. Standardizirani postopki nam omogočajo cenovno ugodno izdelavo tudi majhnega števila nalepk.

Za izdelavo čim bolj kakovostnih nalepk, je pomembno, da že pred začetkom izdelave pripravimo jasen načrt. Kje se bodo izdelki, ki jih bodo krasile nalepke sploh pojavljali? Kdo so kupci, ki bodo izbirali ponujene izdelke? Več informacij kot boste podali, lažje bomo izdelali nalepke, ki bodo zares ustrezale vašim potrebam. Predvsem pa je pomembno, da izberete primeren material in zaščito nalepke.

Etikete za promocijo

Etikete za promocijo in marketing so zagotovo najbolj široka skupina med vsemi nalepkami, ki jih poznamo. Najpomembnejše je, da se promocijske nalepke prilagodi potrebam naročnika, saj bodo le tako služile svojemu namenu.  Pri izdelavi nalepk praktično ni meja, kar je vsekakor priporočljivo izkoristiti. Svetujemo vam, da se odločite za izdelavo nalepk po meri. Tako boste zagotovo dobili nalepke, ki odražajo vas in posebnost vaših izdelkov.

Predstavite se z nalepko

Nalepke so odličen način, da se predstavite novim strankam in da obstoječe pritegnete k novi, zanimivi ponudbi. Čeprav se sodoben marketing v veliki meri seli na splet in v ospredje prihaja digitalna promocija, so nalepke še vedno tiste, ki ljudi kar najbolj pritegnejo. Zato je še toliko bolj pomembno, da se odločite za nalepke vrhunske kakovosti, ki kar najbolje povzamejo vas in vašo ponudbo. Če stranko prepričate z dobro in zanimivo reklamo, bo izdelek verjetno pristal v njihovem vozičku.

Nalepke, namenjene personalizaciji

Izdelava nalepk ne zajema zgolj etiket, ki se jih uporablja v marketinške namene, ampak tudi tiste, ki jih uporabljamo za personalizacijo drugih tiskovin. Na tako nalepko lahko, s pomočjo digitalnega tiska, natisnemo poljubno misel, verz ali sporočilo, ki ga želite sporočiti naslovniku. Na tak način boste izdelku, ki ga pošiljate dodali dodano vrednost, naslovniku pa zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Nalepke na izdelku so pogosto tiste, ki pritegnejo zanimanje kupca.

Ne sklepajte kompromisov – izberite kakovost

Izdelava nalepk mora biti v prvi vrsti kakovostna. Le s kvalitetnimi etiketami lahko namreč odražate tudi kakovost vaše vsebine. Verjemite, s površno izdelano nalepko kupcev nikakor ne boste mogli prepričati v kvaliteto vaših produktov ali storitev. Zato vam svetujemo, da izberete tiskarno, ki točno ve, kaj dela. Poleg grafičnega oblikovanja, priprave na tisk in končne izdelave, je potrebno zagotoviti obstojnost nalepk. Ta je odvisna od več poglavitnih dejavnikov:

vrsta materiala

izbira lepila

nosilec materiala / silikonski papir

vrsta tiska

zaščita tiska

oblika nalepke (okrogle samolepilne, kvadratne, pravokotne, ovalne)

Partner Graf - okolju prijazna tiskarna

V podjetju Partner graf zelena tiskarna smo zavezani k nenehnemu izboljševanju kakovosti in varnosti okolja. Svojim strankam ponujamo kakovostne procese, proizvode in storitve. Za vas izdelamo konkurenčne in kakovostne izdelke, ki upoštevajo standarde grafične stroke in varovanja okolja.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako poteka izdelava nalepk po meri?

V podjetju Partnergraf vam pomagamo in svetujemo, da bo izdelava nalepk ustrezala vašim željam in potrebam. Najprej se skupaj lotimo načrta izdelave, ugotovimo za kaj se bodo nalepke uporabljale in kater material je najbolj primeren za to vrsto uporabe. Digitalni tisk nam omogoča uporabo živih barv, raznovrstnih oblik in hitre popravke ter spremembe tiskovine. Na ta način poskrbimo za hitro, cenovno ugodno in kakovostno izdelavo (tudi manjšega števila) nalepk.

Na kaj moramo biti pozorni, če se odločimo za izdelavo nalepk?

Izdelava nalepk od nas zahteva, da smo pozorni na kar nekaj dejavnikov. Da bodo končni izdelki uporabni, kakovostni in vzdržljivi moramo poskrbeti za izbiro pravega materiala, lepila in nosilca materiala. Pri nalepkah, ki bodo izpostavljene bolj zahtevnim razmeram je pomembno, da jih ustrezno zaščitimo. Oblika, barve in velikost nalepke ter vrsta tiska bodo določili ceno, prilagodljivost in obseg končnih tiskovin.

Kako lahko nalepke uporabim kot promocijsko sredstvo?

Izdelava nalepk velja za odlično promocijsko sredstvo, saj lahko nalepke uporabimo praktično kjerkoli in kadarkoli. S pomočjo privlačne in kakovostno izdelane nalepke lahko hitro pritegnete pozornost mimoidočih. Estetsko dovršena in vabljiva etiketa bo zagotovo poskrbela, da bo vaš izdelek bom zanimiv. Nalepke lahko uporabimo tudi za personalizacijo različnih tiskovin in izdelkov. Ne pozabimo tudi na nalepke večjega formata, ki jih lahko uporabimo tudi na bolj izpostavljenih površinah, kot so avtomobili, stene, lesene površine,…