Razglednice

Razglednice kot odličen promocijski material

Izdelamo različne velikosti razglednic glede na vaše želje in potrebe. Pri podjetju Partner Graf sta kakovost izdelkov in zadovoljstvo naših strank vedno na prvem mestu.

Razglednice so stara dobra klasika, ki tudi do danes še ni šla iz mode. Se še spomnite otroških dni, ki ste jih brezskrbno preživljali na morju? Obvezen del vsakega dopusta je bilo pisanje razglednic, ki smo jih pošiljali družinskim članom, prijateljem iz šolskih klopi, pa tudi kakšni prijazni učiteljici. Veliko časa smo si vzeli za izbiranje razglednic s primernim motivom, pisanje vsebine in lepljenje poštnih znamk.

Če želite zares kvalitetno izdelavo razglednic, se morate v prvi vrsti odločiti za kvalitetnega ponudnika. Ta vam mora nuditi celostno storitev, torej ne zgolj tiska, ampak vam tudi svetuje in izvede celoten proces predpriprave. Proces vključuje pripravo na sam tisk in pa celotno grafično oblikovanje. Slednje je pri izdelavi razglednic še kako pomembno, saj morajo biti razglednice poteg kvalitete, tudi estetsko in oblikovno dovršene.

Zakaj izbrati razglednice

  • dober način promocije
  • možnost personalizacije
  • utrdite poslovne odnose
  • stranke obvestite o dogodkih ali akcijah
razglednice

135 +

uspešno izvedenih projektov

Promocija z osebno noto

Razglednice izdelane po meri

Ste kdaj pomislili, da so lahko razglednice odličen promocijski material? Lahko jih pošljete tudi svojim strankam ali poslovnim partnerjem. Gre za lepo gesto, ki odraža vašo naklonjenost, spoštovanje in pristen odnos do ljudi, ki so neposredno in posredno vpleteni v vaš poslovni uspeh. Morda s svojo delovno ekipo potujete v zanimivem kraju, kjer razvijate nove ideje za svoje stranke ali pripravljate nove projekte, v katere bi želeli vključiti svoje poslovne partnerje? Obvestite jih o tem! Z lično izdelanimi razglednicami jih boste razveselili, ob tem pa opomnili, da s svojim delom skrbite za njihovo zadovoljstvo.

Ko govorimo o dobri promociji, vedno pomislimo na lasten vložek, ki ga moramo vanjo vložiti. Izdelek, ki ne odraža vašega dela ali ne prenaša vaše vizije in sporočila, ne služi svojemu namenu. Zato vam v tiskarni Partner Graf d.o.o. svetujemo, da oblikujte razglednico po lastnih željah. Na voljo so vam številne predloge, okvirji, ozadja in sličice. Izberite tudi želeno velikost in dajte natisniti razglednico po vaši oblikovni predlogi.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Kako do dobrih razglednic

Razglednice v naši tiskarni tiskamo s pomočjo tehnike digitalnega tiska. Vrhunski tiskarskimi stroji zagotavljamo najvišjo kvaliteto slike. Poleg same slike pa so pomembni tudi nekateri drugi kriteriji, ki jih mora ta vrsta tiskovine izpolnjevati:

Prvi kriterij je format – za izdelavo razglednic se večinoma uporablja standardni, A6 format. V kolikor potrebujete več prostora za svoje vsebine pa si lahko izberete tudi večji A5 format ali format 210×99 mm.

Razglednice se tiskajo na debelejše in trše papirje, ki imajo gramaturo 300 ali 350 g/m2. Ker se jih pošilja po pošti, jih na tak način dodatno zaščitimo pred poškodbami. Pomembno je, da so razglednice natisnjene na kakovostnem tršem papirju – nihče namreč ne želi svojim strankam ali poslovnim partnerjem poslati uničenih razglednic.

Vrhunski tisk razglednic je omogočen s primerno obdelavo tiskarskega papirja – ta je lahko na eni strani premazan in na drugi strani brez premaza. Ena stran je namenjena tiskanju izbrane slike oz. motiva, druga stran pa vašemu sporočilu – tega lahko napišete ročno ali pa se ga natisne.

Če se odločite za plastifikacijo, je edina smiselna izbira enostranska plastifikacija. Najpogosteje se stranke odločajo za posebno ‘gloss plastifikacijo‘, ki da grafiki sijoč videz. Nekateri se odločijo tudi za 3D parcialno lakiranje, kjer je obvezno mat plastificiranje.

Možnost personalizacije

Med uporabniki zelo priljubljena je tudi personalizacija. Če razglednice pošiljate določeni, za vas zelo pomembni osebi, vam svetujemo, da v njeno oblikovanje vložite še toliko več truda. Poleg individualno izbrane slike, lahko na razglednico vključite tudi naslovnikovo ime in priljubljen verz. Tako mu boste pokazali, da vam vaše sodelovanje in skupna poslovna pot zares veliko pomenita.

Dodajte QR kodo

Te lične kartice, s privlačno fotografijo na prvi strani in prostorom za krajše sporočilo na drugi strani pa so lahko poleg promocije tudi odlično sporočevalno sredstvo o različnih akcijah, ki vaše stranke ponovno pritegnejo k nakupu. Svoje stranke lahko s pomočjo QR kode, ki jo natisnemo na hrbtno stran kartice, direktno povežete s svojo spletno stranjo.

Zgradite dobre odnose

Čeprav živimo v času digitalizacije, pa ljudje še vedno cenimo pristen fizični stik. Ljudje radi primejo v roke lepo natisnjeno razglednico, ki je bila namenjena prav njim. Slednje lahko izkoristite tudi vi in strankam ponudite odlično vrsto tiskovine, ki bo v njih vzbudila občutek, da vam nekaj pomenijo. Nenazadnje so ravno one tiste, zaradi katerih uspešno gradite svoj posel.

Pri nas vam olajšamo delo

V naši tiskarni skrbimo za zadovoljstvo naših strank, zato se trudimo, da svojo storitev zares kakovostno izpeljemo. Poleg tega, da vam na podlagi dolgoletnih izkušenj izdelamo zares vrhunske tiskovine, vam poskušamo kar se da olajšati tudi samo delo. Ker razglednice pošiljamo po pošti, vam lahko s pomočjo personalizacije še dodatno prihranimo dragocen čas. Od vas potrebujemo Excel tabelo s podatki strank in poslovnih partnerjev, ki jim želite poslati razglednico – ime, priimek in naslov. Poleg tega nam lahko posredujete tudi posebna gesla, oznake ter kode za popuste. Te se pogosto pošiljajo strankam ob njihovih rojstnih dnevih ter v času praznikov.

 

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Partner Graf smo zelena tiskarna, ki pri svojem delu stremi k izboljševanju kakovosti naših izdelkov in storitev, hkrati pa smo zavezani k varovanju okolja ter zmanjševanju količine odpadkov in emisij CO2.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako lahko razglednice uporabim kot promocijsko sredstvo?

Čeprav razglednice povezujemo predvsem s potovanji in počitnicami, lahko te priročne tiskovine koristno uporabimo tudi za promocijo svojih storitev in podjetja. Razglednice nam namreč ponujajo idealen format – na sprednjo stran postavite privlačno sliko svoje ponudbe, na zadnji strani pa lahko zapišete vse pomembne informacije. Na preprost način jih lahko tudi personaliziramo in z njihovo pomočjo utrdimo poslovne odnose ali pa svoje stranke obvestimo o akcijah, novostih in dogodkih.

Na kaj moramo biti pozorni, ko se lotimo izdelave in tiska razglednice?

Pri izdelavi razglednic moramo biti pozorni, da izberemo pravilen format, uporabimo dovolj trd papir in sprednjo stran razglednice zaščitimo s primerno obdelavo. Glede na namen in naslovnika moramo poskrbeti, da je razglednica tudi privlačna in zanimiva. Če jo boste pošiljali svojim najbližjim poiščite lepo fotografijo, za katero veste, da jim bo zagotovo polepšala dan. Za promocijske namene izberite barve in logotipa vašega podjetja in vključite privlačno fotografijo vaše ponudbe/izdelkov.

Kakšen format se uporablja za tiskanje razglednic?

Klasičen format za razglednice je standardni A6 format (105 x 148 mm). Ta format nam nudi dovolj prostora za privlačno fotografijo na sprednji strani in prostor za podatke naslovnika in besedilo na zadnji strani. V kolikor bi radi imeli na voljo več prostora ali pa želite, da vaše razglednice zares izstopajo, lahko izberete tudi večji, A5 format. Pomembno je tudi, da za razglednice izberete dovolj trd papir (gramatura 300 ali 350 g/m2) in poskrbite za ustrezno obdelavo in zaščito fotografije na sprednji strani.