Digitalni tisk

Odločite se za ugodno in kakovostno storitev

Ko govorimo o tisku pogosto slišimo, da je nižja cena pogojena z večjim številom izdelkov, ki jih pošljemo v tisk. Vendar pa temu ni vedno tako – digitalni tisk je tista odlična storitev, ki je namenjena posebej tisku manjših naklad.

Gre za kakovosten, hiter in cenovno ugoden tisk, ki je primeren za izdelavo vizitk, vabil, cenikov, letakov, revij in številnih podobnih materialov. V našem podjetju vam tiskovine po potrebi tudi numeriramo in personaliziramo. Na tak način končni izdelek pridobi dodatno vrednost in postano marketinško še bolj zanimiv. Če tudi vi prisegate na najboljše, potem je odločitev za digitalni tisk pri naši zeleni tiskarni zagotovo prava odločitev.

Prednosti digitalnega tiska

  • Hitro tiskanje
  • Enostavna priprava
  • Kvalitetne tiskovine
  • Ugodna cena
digitalni tisk

135 +

uspešno izvedenih projektov

Hitrost, enostavnost, cenovno ugodno

Spoznajte digitalni tisk

Včasih je veljalo, da se kvaliteta digitalnega tiska nikakor ni mogla primerjati klasičnemu offset tisku. Problem je predstavljala predvsem dodelava tiskovin in zelo ozek nabor materialov, ki so bili na voljo za uporabo pri izvedbi digitalnega tiska. Navedene pomanjkljivosti so bistveno ovirale in otežile splošno uveljavitev digitalnega načina tiskanja v praksi, saj so se naročniki veliko raje odločali za klasično metodo, ki je nudila boljše rezultate.

Vendar pa danes temu ni več tako. Z razvojem digitalnega tiska in tehnik dodelave so vse dileme o primernosti te metode postale popolnoma odveč. Predvsem na račun vrhunskih digitalnih tiskarskih strojev, je digitalna oblika tiskanja dosegla pravi preboj. Ta namreč zagotavlja hitro, enostavno, kvalitetno ter cenovno ugodno izvedbo naročil.

Obiščite nas

Podatki podjetja

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Gasilska cesta 3, 1290 Grosuplje

Telefonska številka

E-poštni naslov

info@partnergraf.si

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Kontaktni obrazec

Kaj je dobro vedeti

Digitalni tisk v naši tiskarni izvajamo s pomočjo sodobnega digitalnega laserskega tiskalnika, ki je primeren za izdelavo najrazličnejših slikovnih in besedilnih vsebin. Pri tem se lahko uporablja različne vrste papirje in kartona. Njegova glavna prednost je, da omogoča tiskanje na papir (ali kateri drugi izbrani material) neposredno z računalnikom. Delo je zato zelo hitro in ne zahteva predhodne izdelave ustreznih tiskarskih plošč, kar prispeva tudi k njegovi cenovni ugodnosti. Digitalna tehnologija poleg drugih prednosti omogoča tudi enostavno spreminjanje in dodelavo vsebine za tisk – spremembe se zabeleži v ustrezen računalniški program, ki tiskarskemu stroju pošlje ukaz. Ta pa nato opravi tiskarsko delo.
Poleg ugodne cene je digitalno tiskanje tudi bolj prijazno naravi, saj proizvede veliko manj odpadnih materialov in škodljivih snovi. Ker se ponašamo z nazivom zelene tiskarne, smo slednjemu seveda še dodatno naklonjeni.

Izdelkom dodajte osebno noto

Kot smo že omenili, digitalni tisk omogoča tudi personalizacijo končnega izdelka. Personalizacija namreč predstavlja odličen način za povečanje prodaje in se zato s pridom uporablja v svetu marketinga. Izdelki, ki jim dodamo osebno noto, kot je na primer ime stranke, so neke vrste izdelki omejene serije. Takega izdelka namreč nima vsak, zato se bo lastnik z njim raje pohvalil, vas pa priporočal tudi drugim. Če smo včasih želeli vsi slediti istim smernicam, si danes vse več ljudi želi izstopati iz množice. Na račun unikatnosti personalizirane izdelke ljudje tudi hitreje opazijo, kar je seveda še dodatna prednost za vaš posel.

Personalizacija po željah

Pri personalizaciji gre za tisk variabilnih podatkov, zato za tisk potrebujemo PDF datoteko in bazo s podatki v Microsoft Excel datoteki. S posebno programsko opremo variabilne podatke iz Excel datoteke združimo s PDF datoteko za tisk in tako zgolj z nekaj kliki izdelamo željeno število izvodov, pri tem pa je vsak izvod drugačen – personaliziran.

Personalizacija se odlično izkaže pri izdelavi kuvert, letakov, naslovnic brošur, katalogov, knjig, razglednic, vabil, koledarjev in drugih izdelkov, za katere želite, da naslovnika zares navdušijo.

Hitro in ugodno

Potrebujete hitro, ugodno in kakovostno storitev? Potem je podjetje Partner graf d.o.o. zagotovo prava izbira za vas. Zadovoljstvo vaših strank je pri nas na prvem mestu, zato bomo poskrbeli, da vam bo naša storitev ustrezala vašim željam in potrebam. Svojim strankam omogočamo tudi, da najrazličnejše tiskovine personalizirajo po svojih željah. To lahko zagotavljamo s pomočjo digitalnega tiska, ki omogoča hitro spreminjanje vsebine, ki jo želimo natisniti.

Kontaktirajte nas, če želite kakovosten tisk po ugodni ceni.

Proces izdelave tiskovine

Poleg kakovostno opravljenega tiska, se naša ekipa vedno trudi za čim večje zadovoljstvo strank. Zato vam ponujamo tudi dodatno možnost dostave personalizirane pošte in tiskovin. Da bi razumeli, kako delo pri nas sploh poteka, smo opisali nekaj ključnih korakov, ki vodijo v nastanek vrhunske tiskovine.

Sam postopek dela se začne z izborom in pripravo tiskovine, ki vključuje izbor vrste tiskovine in pripravo izbrane tiskovine za tisk. To so lahko letaki, zgibanke, revije, katalogi, vabila, nalepke, kuverte ali celo obrazne maske.

Sledi personalizacija – od vas prevzamemo bazo naslovov in za tisk pripravimo nalepke z naslovi ali pa slednje natisnemo direktno na izbrane tiskovine (letaki, zgibanke, revije, katalogi, vabila, nalepke, kuverte).

Pakiranje, ki sestoji iz lepljenja personaliziranih nalepk, kuvertiranja tiskovin, zaščite zgibank z nalepko, pakiranja katalogov in revij v folijo (foliranje) in pakiranja v dostavno embalažo.

V zadnjem koraku poskrbimo za dostavo personaliziranih tiskovin izbranemu distributerju, ki jih nato razpošlje vašim strankam.

Storitve

Preverite še naše ostale zelene rešitve

Grafični studio
1
Celostne grafične storitve, popravljanje in pregled datotek...
Offset tisk
2
Tiskanje večjih serij različnih tiskovin, primernih tudi za stik z živili
Digitalni tisk
3
Hiter in ugoden tisk manjših in personaliziranih naklad
XXL tisk
4
Tiskovine večjih formatov, kot so plakati, reklamne table, nalepke
Knjigoveznica
5
Različne vrste vezave, ter obogatitev tiskovin z posebnimi efekti

Zaupajte najboljšim

Podjetje Partner graf svojim naročnikom že vrsto let ponuja kakovosten digitalni tisk, ki jim prinaša zavidljive rezultate – stavimo namreč na uporabo preverjenih materialov, zanesljivih digitalnih tehnik in osebni pristop. Z veseljem vam svetujemo in tako pomagamo pri oblikovanju končne odločitve. Vsaki stranki se posvetimo in ji nudimo tisto, kar zares potrebuje. Z odločitvijo za našo zeleno tiskarno, ki je zavezana nenehnemu izboljševanju kakovosti in varovanja okolja, boste tako pridobili najboljšega partnerja za izdelavo kvalitetnih in estetsko dovršenih tiskovin.

PARTNER GRAF zelena tiskarna d.o.o.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere so glavne prednosti, ki jih ponuja digitalni tisk?

Digitalni tisk v primerjavi z drugimi vrstami tiska prinaša številne prednosti. Njegova hitrost in prilagodljivosti omogočata tiskanje manjših količin v krajšem času, hkrati pa ohranja visoko kakovost končnih izdelkov. Pri manjših količine je digitalni tisk tudi cenovno ugodnejši, saj za razliko od tradicionalnega tiska ne zahteva priprave tiskarskih plošč in drugih pripomočkov. Omogoča enostavno prilagoditev datotek pred tiskanjem in spreminjanje podatkov, ki so že bili posredovani tiskalniku.

Kako poteka digitalni tisk?

Digitalni tisk za tiskanje uporablja digitalne datoteke, kar pomeni, da ne potrebe tiskarskih plošč, kot je potrebno pri tradicionalnem tisku. Najprej potrebujemo digitalno datoteko, ki vsebuje besedilo, grafiko, slike ali druge elemente, ki jih želimo natisniti. Tiskalnik pošlje barvne piksle na medij, ki jih tvorijo v besedilo in sliko. Ko je tiskanje končano, lahko tiskovino še dodatno obdelamo, da poskrbimo za trpežnost in trajnost natisa. Po tisku se opravi tudi kontrola kakovosti, kjer se preveri, ali so tiskovine pravilno natisnjene in ali je kakovost tiska ustrezna. Zaradi svoje hitrosti, prilagodljivosti in učinkovitosti pri manjših količinah natisov je digitalni tisk vse bolj priljubljen.

Za kakšne vrste tiskovin je digitalni tisk najbolj primeren?

Digitalni tisk lahko uporabljamo za različne vrste tiskovin, kot so na primer poslovne vizitke, letaki, brošure, plakati, nalepke, tekstil, promocijska darila in drugi izdelki. Še posebej je učinkovit pri tiskanju manjših količin, saj zanj ni potrebna priprava tiskarskih plošč. Digitalni tisk je prilagodljiv in omogoča tiskanje različnih oblik, barv in tekstur na različnih medijih. Zelo je uporaben tudi pri personaliziranih tiskovinah, saj nam omogoča enostavno tiskamo različnih variacij. Zaradi hitrosti, natančnosti in nizkih stroškov, je digitalni tisk postal ena izmed najbolj priljubljenih oblik tiskanja.