Vaša zelena tiskarna s FSC® certifikatom

V podjetju Partner graf cenimo naravo. Gradimo dolgoročna partnerstva s katerimi si prizadevamo vzajemno ustvarjati prepričljive tiskarske izdelke z najmanjšo obremenitvijo okolja. To je naše poslanstvo.

 

Naše zeleno poslanstvo je zaveza vam, spoštovani partnerji. Odločili smo se, da se s pridobitvijo certifikata FSC® dodatno zavežemo k varovanju gozdov in narave ter vam tako omogočimo možnost izbire.

GOZDOVI SO ŽIVLJENJSKEGA POMENA

Milijoni staroselcev in nešteto rastlinskih in živalskih vrst je popolnoma odvisnih od gozdov.
Drevesa proizvajajo kisik, ki ga dihamo in vsrkavajo ogljikov dioksid. Zato so gozdovi najboljša obramba našega planeta pred podnebnimi spremembami. Poleg tega nam gozdovi ponujajo številne izdelke, ki jih uporabljamo vsak dan, od lesa za gradbeništvo, do papirja za knjige in druge tiskovine ter celo živila in pomembna zdravila.

KAJ JE FSC®

Neprofitna organizacija Forest Stewardship Council® (FSC®) je neodvisna nevladna organizacija, ustanovljena za spodbujanje odgovornega gospodarjenja z gozdovi sveta. V več kot 25 letih je FSC® certificirala preko 200 milijonov hektarjev gozdov v več kot 80 državah sveta. Poleg pozitivnega vpliva na okolje in industrijo, ima FSC trdno socialno komponento, ki si prizadeva znatno prispevati k lokalnemu razvoju in urediti razmerja med interesi sečnje in lokalnim prebivalstvom. Vzpostavljen je sistem sledenja lesu in lesnim proizvodom skozi celotno verigo. Tako potrošnikom pomagajo prepoznati tiste izdelke in storitve, ki so skladni s trajnostnimi prizadevanji za ohranitev gozdov.

KAKO LAHKO POMAGATE?

Vsi certificirani izdelki, ki nosijo logotip FSC® vam zagotavljajo, da z nakupom pomagate ohranjati naše gozdove žive tudi za prihodnje generacije. Zato vas povabimo, da izbirate izdelke s certifikatom FSC®, kadar imate možnost izbire.

V našem podjetju lahko izbirate med številnimi papirji, ki so nosilci FSC® certifikata:
PODROBEN SEZNAM NAJDETE TUKAJ.

 

KONTAKT ZA NAROČILA

Vse vaše želje in naročila nam pošljite na e-naslov:
info@partnergraf.si.

Dosegljivi smo tudi na telefonskih številkah: +386 1 786 11 77 | +386 40 861 890.